Ova tjestenina izrađena je od same srži (srca) palme Bactris Gasipaes. Serija novih tjestenina bez glutena, idealnih za vegetarijance i vegane. Uključite ih u svoju prehranu i osjetite razliku! Tjestenina je brza i zdrava alternativa konvencionalnim rezancima od pšenice i rezancima od soje, a ukusna je, poslužena u azijskoj povrtnoj juhi ili pržena s povrćem. Po čemu se tjestenina od palminog srca razlikuje od tradicionalne tjestenine od jaja? Klasični rezanci od jaja sadrže gluten koji se uglavnom nalazi u žitnom brašnu od kojeg se prave tjestenine. U našoj tjestenini od palme nema glutena, za proizvodnju tjestenine koristimo samo "jezgru" mladih, nerazvijenih listova palme. Ne dodajemo druge sastojke koji mogu sadržavati gluten koji je toliko štetan za organizam. Konzumacija glutena nije posebno preporučljiva za bolesti poput Hashimoto-a.
Mogu li ljudi na veganskoj prehrani konzumirati ovu tjesteninu?
Linija ovih ukusnih proizvoda prirodno je stvorena za ljude koji slijede vegansku i vegetarijansku prehranu, ne zaboravljajući pritom izvrsnu upotrebu ove tjestenine u ketogenoj prehrani i za ljude koji se bore s problemima apsorpcije glutena.
Pakovanje:220g, bruto težina: 400g.
Ova tjestenina izrađena je od same srži (srca) palme Bactris Gasipaes. Serija novih tjestenina bez glutena, idealnih za vegetarijance i vegane. Uključite ih u svoju prehranu i osjetite razliku! Tjestenina je brza i zdrava alternativa konvencionalnim rezancima od pšenice i rezancima od soje, a ukusna je, poslužena u azijskoj povrtnoj juhi ili pržena s povrćem. Po čemu se tjestenina od palminog srca razlikuje od tradicionalne tjestenine od jaja? Klasični rezanci od jaja sadrže gluten koji se uglavnom nalazi u žitnom brašnu od kojeg se prave tjestenine. U našoj tjestenini od palme nema glutena, za proizvodnju tjestenine koristimo samo “jezgru” mladih, nerazvijenih listova palme. Ne dodajemo druge sastojke koji mogu sadržavati gluten koji je toliko štetan za organizam. Konzumacija glutena nije posebno preporučljiva za bolesti poput Hashimoto-a.
Mogu li ljudi na veganskoj prehrani konzumirati ovu tjesteninu?
Linija ovih ukusnih proizvoda prirodno je stvorena za ljude koji slijede vegansku i vegetarijansku prehranu, ne zaboravljajući pritom izvrsnu upotrebu ove tjestenine u ketogenoj prehrani i za ljude koji se bore s problemima apsorpcije glutena.
Pakovanje:220g, bruto težina: 400g.
Sastojci:
Sirup od datula 77,5 %, vinsko balzamično sirće 22,5 %Naziv proizvoda: Bergasol Expert krema za zaštitu od sunca SPF 50+ Neto zapremina: 50ml Zemlja porijekla: Francuska Krema bez tragova za visoku zaštitu. Vodootporna. Bez ulja. Neljepljiva formula. Sa antioksidansima. Sa vrlo učinkovitim filterima za sunčanje i moćnom zaštitom od slobodnih radikala, Bergasol Expert je prva linija za sunčanje koja omogućuje učinkovitu borbu protiv preranog starenja kože ograničavanjem oštećenja stanica duboko unutar epiderme i pružanjem cjelokupne zaštite kože od UVA, UVB, IR i plavih svjetlosnih zraka. Bergasol, ekskluzivna višestruka zaštita: - Tri UV filtera - Sensitive protect, peptid nove generacije koji stimulira prirodnu odbranu kože od UV zraka. Zahvaljujući trostrukom dejstvu, djeluje na sintezu melanina, štiti i popravlja DNK ćelije i umiruje kožu već oštećenu suncem. - B17 eliksir, biljni ekstrakt koji omogućuje sprječavanje fotostarenja štiteći vlakna dermisa od oštećenja uzrokovanih suncem i povećavajući čvrstoću kože. - Ulje pustinjske datule, koje karakterizira nevjerojatno suha, svilenkasta tekstura i hranjivo, hidratantno i omekšavajuće djelovanje. Izvrsna, baršunasta tekstura omogućava brzo upijanje i ne ostavlja mastan trag. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: nanijeti ravnomjerno i obilno prije bilo kakvog izlaganja suncu. Često ponavljati nanošenje u slučaju dužeg izlaganja i nakon svakog plivanja ili sportske aktivnosti. Ne izlagati bebe i malu djecu suncu. Pretjerano izlaganje suncu je opasno. Ne primjenjivati na nadraženoj koži.